Onsdag, jäklans onsdag

image41

klänningkaos

jo, som jag tidigare berättat har jag ju haft problem med klädseln till lördag - årsfetsen &jubileumsfesten. klädkod-klänning. jag lånade en svart halterneck klänning av bella men upptäckte snart att jag inte kunde ha den, den var så konstigt utformad och det kändes som om jag visade hela brösten. mamma kom med idén att jag skulle ha min egna svarta klänning men jag känner att den är för "fin". vill inte stå ut allt för mycket. jag och Negjimije slog våra kloka huvuden ihop och åkte till Etage, där hittade jag en klänning, den var söt, fin men inte allt för fin. den blev PERFECT!

typ nåt i den här stilen
image40den här klänningen finns på H&M för 99:-
den ser ungefär ut såhär men den är brun, halterneck och det är två svarta blommor på och det finns inget sånt där band i midjan men sömmen finns där.
H&M 149:-

Mobilpaj

attans! min mobil krånglar allt mer och mer hela tiden. jag kan inte prata i telefonen, det bara bryts och krånglar! dags för en ny mobil kanske? yes, säger den som är rik men Eckis säger:
-jo, det skulle sitta fint betalar du?Nokia 5310 xpressmusic skulle inte sitta helt fel

Prisutdeling

igår kväll var det för övrigt prisutdelning i idrottshuset, jag fick inget pris, det var dock inte förväntat heller! haha
men jag fick iallafall en ros och fick agera teckenspråkstolk hela kvällen för att min lärare som är döv, har barn som spelar. hon skulle alltså sitta där och se sina barn och deras lag men inte förstå något. illa!

image38

TTela nominering

Jessika, den busungen berättade för mig häromdan att hon varit inne på TTELA´s hemsida (en tidning) och sett att man kan nominera någon till en tårta. Jessika fick den sjuka idén om att nominera en av våra lärare Monica Samuelsson. dock gjorde hon detta utan att jag visste om det och inte nog med det, jag är med i nomineringen, det innebär att det var jag och Jessika som nominerade henne! haha, kändes gött, kändes som ett skämt men nu idag 13.30 ska en fotograf och en reporter komma till skolan och överlämna tårtan till Monica :D GRATTIS!

detta är den välsmakade tårtan
image37

vecka 17

nu är jag inne på min andra praktikvecka ochg det känns ganska gött! pratade med bossen och fick veta att jag ska jobba på C4.an hela sommaren, rätt gött! fint de serdu.

idag är det tisdag, fast jag är helt inställd på att det skulle vara Måndag idag:S tisdag är ju bättre än måndag men det är ju inga ljusa stunder när man fortfarande tror att det är måndag. whatevah!

imorgon är det onsdag och jag har mördarpasset 07.00-16.30, relativt fucking lång dag... efter jobbet ska jag på nån prisutdelning med klubben. ingen aning om vad det är för nåt men kan bli intressant!

på torsdag är jag ledig från jobbet och då ska jag bara lata mig, dock ska jag städa och så inför helgen när min mamma & Hasse kommer.. de ska på nån dans i Lidköping och passar då på att sova hos mig. det som är tråkigt är att jag jobbar hela helgen :(

Jag saknar mamma! <3image36

En mor finns med från början, som källan till ditt liv,
Med kärleksfulla blickar, hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid, har hon låtit dig att smaka,
Hon ger dig av sin omsorg, utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt förgiven, som lindring av besvär,
Och sällan blir hon tackad, och sedd för den hon är.

I livets alla skeden, förblir hon dock densamma,
Din alldeles unika, älskade egna mamma.

pris

Nu på onsdag ska det tydligen vara prisutdelning inom klubben. har ingen aning om vad det är för nåy men det låter bra!:D


3.e Maj

den tredje maj är det årsfesten med IBK Vänersborg. nervöst värre, ni vet, jag använder inte klänning eller kjol... ja, kan ni gissa vad klädkoden är? jo! klänning, hur ska jag göra? låna en eller köpa en? antagligen blir de det förstnämnda eftersom jag aldrig använder klänning.. jag har i och för sig två klänningar hemma hos mamma, men jag tror inte de blir så bra :S

det finns fina klänningar om man har kroppen för dem, tycker speciellt om den till vänster..
image34

APU

idag börjar min första dag på praktiken. ska vara på demens/psyk på solängen. undra hur det kan vara.....


mys med älsk

igår sa jag ju att jag skulle hem och mysa med älsk. men icke! jag var inte hemma på hela dagen igår. efter skolan körde jag Bella till Frände och sedan till Överby. Bella skulle kolla på en ny bikini eftersom hon åker till tunisien snart. det blev dock ingen bikini utan tre par nya skor istället!:D.. jag införskaffade mig ett par foppatofflor på dinsko, kände att jag behövde ha ett par nu när man ska ha 4 veckors praktik och sedan jobba hela sommaren.Jag vill inte vara här
ta mig härifrån!

99:- / Blå / Dinsko

trivselanda

nu börjar jag j*vlar i mig få ordning på skiten. jar varit på jysk och köpt nya sängkläder, beiga med lite röda inslag och kinatecken på. riktigt trevligt! på fredag kommer vänersborgsbostäder och sätter upp en hylla i badrummet och mitt köksbord! faan, riktigt najjs!..

idag är det en sån där dag.. igen.. försov mig i morse, är allmänt trött på allt och alla. riktigt dåligt humör är jag på idag. skolan bara överöser en med uppgifter och prov.. allt känns bara helt enkelt.. SKIT!...
det är en sån där riktig EMOdag idag..!

finns det någon där ute som kan gaska upp mig? få mig på bättre humör snälla!!??
annars blir det en dejt med kudden idag, ska ligga i sängen och bara mysa med min älskling! <3

image31

Talang

idag har jag sovit ut relativt iallafall. kanske ska rulla till överby snart, köpa mina efterlängtade sängkläder! :D

ikväll SKA jag kolla på talang 2oo8! Tobbe trollkarl äger! :D

image30
 Over´N´d Óut

Y-Y-YES Mannen!

YES, så äre. nu är det såhär. igår var jag iväg och köpte en ny hylla och shit. ska bara flörta lite med Rebecka så jag får låna hennes pappas borr så jag kan sätta upp skiten. det börjar verkligen hända något i min lägenhet nu. jag förstod igår hur viktigt det är att trivas i sin lägenhet och jag har nu börjat intressera mig för inredning (hur kommer detta gå?)

idag ska jag gå klart i skolan och sen ska jag köra Swartling till stan, kanske dra en ride till Överby och så ska jag väl bara ta det lugnt antar jag. jag säger det hela tiden men det blir liksom aldrig som man planerat ändå, känns nästan meningslöst att ens tänka på vad man ska göra för antingen hinner man inte, orkar inte eller så blir det helt enkelt inte av! jag hoppas iallafall på att komma iordning i min lägenhet, idag ska jag kanske åka och kolla på sängkläder till min dubbelsäng!:D, någon skarp färg skulle inte sitta fel, förslag?

image29
Over´ndOut´

lugnis

Igår var jag med Melker och fixade en massa i min lägenhet. jag möblerade om bland annat. jag tror jag kommer trivas mer nu. imorse kom vänersborgsbostäder och fixade mitt element, så när jag kommer hem från skolan hoppas jag på att ha lite mer värme hemma. efter skolan ska jag åka och köpa en ny antennsladd eftersom min är tio centimeter för kort när jag möblerade om :/ jag ska också köpa betongspik så jag kan sätta upp en sak i taket och hänga mina smycken på:D
när man blir rik ska jag införskaffa mig nya sängkläder. tänkte att jag behöver ha lite skarp färg som skär av det mjuka i mín lägenhet, men jag vet inte riktigt än vad det ska bli för färg, funderar på rött... jag som alltid säger att jag inte passar i rött, men om man inte passar i färgen kan det ju finnas i hemmet istället?
jag tror iallafall på lite färg i hemmet, en avskärning :D

idag blir det iallafall en lugn dag, plugga, städa och kolla på TV. idag ska jag endast lata mig och vila. ÖverOChUt♦

första april

jag har inte blivit lurad än! :D
jag ville bara konstatera det.. haha. sen jag kom till Vänersborg har jag inte hunnit göra så mycket, träffa kompisar, börjat skolan, handlat mat o.s.v. jag har införskaffat mig ett par nya skor också! någon ny affär på Överby, jag gick raka vägen in, hittade ett par skor för 229:-, tog dem betalade och gick därifrån.. enkelt och snabbt! för att få lite ordning i mitt liv har jag beslutat mig för att schemalägga varje dag. vad jag ska göra och så. idag ska jag städa, städa och städa :P sen ska jag handla på CK.s, släppa ut katterna och småplocka lite hemma. sen ska jag sova tidigt idag också!

 
Skor från Deichmann/Överby/Etage
229:- Graceland♦Over´ndÓut

Här skriver du om dig själv!

RSS 2.0