Besvikelse

jag måste fortsätta göra mina små kycklingar besvikna och fortsätta ett tag till med min bloggsemester! det är en hel del som händer i mitt liv just nu och eftersom man vill vara lite ifred ibland så får man allt pausa sig lite =)
nu för tiden jobbar jag och står i, så ni inte tror att jag har dött, för de har jag inte. detta kan ju vara en besvikelse för vissa, men tyvärr, jag kolar inte än =P 

Melwin <3 

Uppehåll

nu blir det ett ganska långt uppehåll i min blogg, är snart tillbaka men jag tar ju studenten och allt, så det är mycket som ska grejas med. faan vad skönt! men jag hoppas ni kommer tillbaka när den är igång igen. Kyss hej!

Talet 2oo9

jag sitter här och vrider mig för att jag tagit på mig ansvaret över talet som skall framföras på studenten. inte trodde jag att det skulle vara så mycket jobb.. jag vrider på mig eftersom det inte blir klart, det blir inte som jag vill. galenskap alltihop!

eyyoo! <3


<--- en vacker sådan!

Hejja mej!


Livet leker ALLAN nu! snart är allt klirrat och studenten är på väg. dock så kommer det bara vara typ 14 grader då, tråkigt värre! men det är inget att göra åt.. idag är jag i skolan trots att jag inte har något att göra, ska kolla upp lite sommararrangemang som jag och baby ska bege oss på. sommarland och annat dylikt tänkte vi =)
bilder från andra arrangemang:försök du, försök tills blodet rinner!


Här skriver du om dig själv!

RSS 2.0