Haha!

Haha.
Puss på dig!

Blåsa ut ljuset

Jag vill blåsa ut ljuset, det ljus som bär på den lilla strimma hopp jag naivt försöker inbilla mig. Besvikelse är så jobbigt..


heldag med hundarna

Idag var vi ute i flera timmar. Kallt var det!
snygga är vi..
 
Sen fick Dida bada och matte likaså. Sedan blev det självklart mys i soffan

Dagens goda gärning

När jag lämnade parkeringen idag, och hade minst 4 timmar till godo på min parkeringsbiljett, så fick jag syn på en tjej som precis skulle lösa en biljett. Hon fick min istället =)

farligaste sjukdomen måste vara avundsjuka.

Ja, den farligaste sjukdomen måste bara vara avundsjuka!
avundsjuka kan få människor att tänka och göra saker på sätt som man inte skulle kunna tänka sig annars.. Jag vill mycket och vill ha mycket vilket innebär att jag löper ännu större risk att drabbas av avundsjuka. Damn..

Av vilken anledning?

Av vilken anledning ska man försöka hålla näsan över vattenytan,
när det ändå kommer sluta med att man drunknar och dör lite grann inombords?
 
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.Renovering

Vi håller på att renoverar hemma.. eller ja, jag kanske ska berätta hela sanningen!
 
JAG började renovera om hemma.. har målat om i lilla hallen och började sedan med vardagsrummet. slet som ett djur och rev tapeter, spacklade och målade.
Igår när jag kom hem så låg väggen på golvet.. Någon hade blivit missnöjd med mitt jobb och rev ner alltihop! Haha.. Nä det han säger stämmer alldeles utmärkt: ska det göras ska det göras ordentligt (och det jag försökt med hade sett misslyckat ut när färgen torkat). Så nu revs väggen och taket (tapeten, målningen och innetaket)..
 
Jag sitter och surfar runt och försöker hitta lite nya gardniner.
DÄR finns det också en bra historia om min raring där hemma:
Jag frågar:
- Vad vill du ha för tapeter i den långa hallen på övervåningen?
- ehm jag vet inte =/
- Okej, om jag säger såhär då.. Vill du ha ljusa eller mörka?
- Khakigröna är fina.
 
-OKEJ?
Han hade alltså redan bestämt sig men svarade att han inte visste, haha!
 
ikväll blir det folk hemma för lite vindrickning.
Puss på det!
 

Syskonträff med hund

Den där syskonträffen jag pratat om förut i ett tidigare inlägg har nu varit. Det var jag och Dida och Didas bror Chippen med hans matte och husse. Det var überkul att träffa dem! de var ur-trevliga och hon var problemhundsutredare/hundtränare som hade mycket tips att ge. Hundarna lekte bra och de hade skoj.
Chippen till vänster och Dida till höger.
 
Sedan har ju Dida börjat lära sig att bära väska, som hon är jätteduktig med. Så nu är det bara träning och träning för att sedan kunna börja lasta den.
Väskan är stor och stabil (dock så är den ju inte super-duper-ultra-mega-snygg, men vad gör det!)

Flygvapenmuseum i Linköping

Flygvapenmuseum i Linköping..
Säg ovanstående mening högt för dig själv och fundera sedan på hur roligt det låter?
...
...
...
NU när du gjort det så antar jag att du tänker: Fy skråsingen så tråkigt...
 
Jag ska berätta historien från början.. för lite drygt en vecka sen så hade jag och gubben middag hemma och hade bjudit över Jimmy och Linn på mat och kortspel följt av lite alkohol. Mycket trevlig kväll!
Vi kom sedan in på att prata om att hitta på något. Jimmy föreslår flygvapenmuseum i Linköping (vilket han har varit på ca: 4 gånger på mindre än ett halvår). Jimmy är lite av en fantast..
Varpå vi veckan efter sätter oss i bilen och åker till Linköping.
Flygplan på flygplan står uppställt i en stor hall. YEAY.. (tvekar på att detta kommer att ge mig något.) Går vidare till simulatorerna och det var faktiskt ganska upplyftande (ha..ha..) Linn sätter sig vid ett av barnborden och målar en teckning.. (antar att hon fått vara med Jimmy ett par gånger tidigare!) Men det blev en glad överaskning när vi bokar in oss på en guidad tur om Kalla Kriget och jag blir trollbunden av guiden, som dock var en gammal vithårig gubbe på 80 bast, men som var gammal stridspilot från just den här tiden! kortfattat: det var över mina förväntningar jätteskoj, intressant och lärorikt!
sen skulle vi ta en fika i innerstan, som vi inte hittade till en början men vi lyckades till slut ramla in på ett café där vi tog en kaffe för att sedan åka hemåt.

Ajabaja på mej!

Satt i bilen påväg till jobbet idag och tänkte: "Fasen vad dålig bloggare jag är!"
 
 
I fredags så åkte jag med Thilda upp på stan och drack lite alkohol och spelade biljard (jag vann 4 av 5 omgångar, och det skall poängteras att den gången jag förlorade så klantade jag mit med 8:an!)
Vi var tvugna att visa vad snygga vi är i alla vinklar och miner!
Kvällen var underbart trevlig och jag gör det gärna igen ♥
 

Här skriver du om dig själv!

RSS 2.0