My right then?

HBT-motståndare

Sverigedemokraterna har på senare år försökt flirta med homo-, bi- och transpersoner genom att larma om att den påstådda islamiseringen hotar HBT-världen. Denna strategi har inte fungerat. Detta är inte så konstigt med tanke på att ledande sverigedemokrater menar att homo-, bi- och transsexualitet är en sjukdom.

Björn Söder, Sverigedemokraternas partisekreterare, har bland annat skrivit följande i Sverigedemokraternas partiorgan SD-kuriren:

Vad är det som säger att den sk normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall ”normaliseras”? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare.

Sverigedemokraterna är också motståndare till könsneutral äktenskapslagstiftning. Så här skrev Jimmie Åkesson i SD-kuriren:

Äktenskapet har tjänat och tjänar såväl samhället som de enskilda individerna väl genom det faktum att gifta par håller ihop längre än andra par. Barn som växer upp med sina biologiska föräldrar mår bättre och trygga och välmående barn ger ett tryggare samhälle. Denna ekvation kan dock inte föras över på homosexuella par, då de inte kan få barn och enligt vår djupt grundande ståndpunkt, att varje barn bör ha rätt till både en mor och far, inte heller bör få adoptera. Vi befarar att en förskjutning av äktenskapsbegreppet kommer att medföra ytterligare förskjutning av familjebegreppet, så att denna självklara rätt för barnen blir ännu svårare att återupprätta i framtiden.

Källa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Här skriver du om dig själv!




RSS 2.0